8 Ağustos 2020 Cumartesi

Nan Hao & Shang Feng Tanıtım [Yeni Bölümü İple Çekilen Mangalar Yazı Dizisi-3]

Efenim aslında size bir manga değil bir manhua webtoondan bahsedeceğim:

Nan Hao & Shang Feng






Tür: okul, komedi, slice of life
Yayın Yılı:2019
Resmi Yayıncısı: Weibo
Çizer: 布朗尼 (Brownie)

Bu webtoonda sıradışı hiçbir şey yok :D Neredeyse hiç replik olmadan sizi her bölümde kahkahalara boğacak, bir avuç liselinin günlük hayatını anlatan müthiş bir webtoon serisi. 
Adında isimleri geçen iki kafadar, bunları homoseksüel zanneden fujoshi sınıf arkadaşları, genelde kazara bir yerlerine çarpılan iri kıyım arkadaşları olmak üzere bütün sınıfı çok seveceksiniz :D 




Danshi Koukousei no Nichijou hatta biraz BL'ye kayarsak 19 Tians, Bromance GL'ye kayarsak Tamen de Gushi gibi serilere alternatif hatta ve hatta onlardan daha eğlenceli olduğunu düşünmekteyim. Ancak bu seri BL içermiyor, orada yanlış anlaşılmak istemem açıkçası :D 




Özellikle haberi olmayanlara bu seriden bahsetmek isteme sebeplerimden birisi de içerdiği lise hayatının ne kadar eğlenceli ve ne kadar bizden oluşu ile ilgili. İçerikte aksiyon yok, doğaüstü hiç yok, romantizm yok denecek kadar az, zaten replik hiç yok :D ancak seride kendi lise ortamınızdan çok şey var. Tabii size resmedilen daha yaratıcı ve daha dertsiz tasasız bir ortam, orası kesin. Eğlence için istediğimiz şeyler olmasa da okulu eğlenceli kılabiliriz ve bu webtoon bize bunu anlatıyor. 





Fazla görsele boğdum sizi ama bir bölümden örnek verip sizleri bu webtoon ile başbaşa bırakıyorum :) İyi okumalar efenim :)


0 yorum:

Yorum Gönder