15 Aralık 2021 Çarşamba

Sakamoto Days Tanıtım [Yeni Bölümü İple Çekilen Mangalar Dizisi - 5]

Merhabalar,

Uzuuuun bir aradan sonra yazılara tekrar döneyim dedim 😚 Ben blog yazısı yazmayalı blogger kendini geliştirmiş vay arkadaş emoji ekliyoruz yazılara 😃 muazzam 😃😃😃

Bu yazıda sizlere çok tatlı bir slice of life görünümlü aksiyon komedi serisi tanıtacağım.

Sakamoto Days!




Tür: komedi, aksiyon, silahlar, suikastçilik

Yayın yılı: 2020-?

Yazarı: Suzuki Yuuto

Yayın: Weekly Shounen Jump




Konu:

Sakamoto Taro tüm zamanların en iyi kiralık katilidir. Ondan daha yeteneklisi, daha hızlısı yoktur. Bir gün beklenmedik bir şekilde aşık olur. Beş yıl içinde aşık olduğu kadınla evlenmiş ve baba olmuştur. Ve artık bir dombilidir :D

Buyken


Buna dönmüştür :D 








Kiralık katilken çaylağı olan eski kiralık katil Shin (Kendisi belli bir metre içinde insanların iç seslerini duyabilir.) ve ünlü bir Çin mafyası müstakbel patroniçesi olan Xiaotang Lu (Sarhoşken muhteşem bir dövüşçüdür.) ile birlikte aile marketlerini işletip huzurlu bir yaşam sürmeyi amaçlar. Ancak birileri onun kellesinin peşindedir. Sakamato Taro, Sakamoto Aile Kuralları'ndan birisi olan "öldürmemek" kuralını ihlal etmeden ailesini koruyabilecek midir?









Seride hafif doğaüstü güçlere kaçan muhteşem karakterler görmekle birlikte size huzur veren hoş bir aile tablosu ile de karşılaşıyorsunuz. Üstelik de bölümler oldukça heyecanlı geçmekte. Slice of life temelli arkasında aksiyon barındıran bir hikayesi olan hoş bir seri ve ben de sizlerle tanıştırmak istedim.





Türkçe çevirisi yok sanırım. İngilizce güncel olarak mangago gibi sitelerden takip edebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dilerim.




3 yorum: