8 Ağustos 2020 Cumartesi

Toorigakari ni One Point Advice Shiteiku Type no Yankee Tanıtım [Yeni Bölümü İple Çekilen Mangalar Dizisi-2]

Mirabalar ifinim 

Bugün size çok ponçik bir mangadan bahsedeceğim. Dışı ile de içi ile de hepimizi yakan Yankee abimizin hikayesi;

Toorigakari ni One Point Advice Shiteiku Type no Yankee






Yayın yılı: 2019
Tür: Yaşamdan kesitler, komedi
Yayınlandığı Dergi: Gangan Pixiv
Yazar, çizer: Otsuji

Aslında konusu adının aynısı :D Sakurai-san genç bir adam olup görünüşü itibari ile gaddar bir serseriye  benzese de aslında çok nazik, arkadaş canlısı ve yardımsever bir insandır. İlk başta görünüşü ile önyargı oluştursa da etrafındaki insanlara küçük problemleri hakkında bu devirde çoğu kişinin aklına gelmeyeceği tavsiyeler vererek herkese aslında ne kadar iyi ve düşünceli bir insan olduğunu gösterir. Seri o ve yaşadığı bölgedeki insanların hikayelerini anlatmaktadır. Sakurai'nin verdiği tavsiyeler aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyabileceğiniz tavsiyeler de olduğu için size de maddi manevi faydası dokunan bir seri olduğunu söyleyebilirim.





Hemen her bölümde hepsini görmeseniz de karakter kadrosu epey kalabalık bir seri, buraya birkaç tanesini bırakıyorum.







Bu mangayı okurken birçok düşünce de ediniyorsunuz. İlk olarak görünüş gerçekten hiçbir zaman önemli değildir. Yeni tanıştığımız bir insanı önce kişiliği ile tanımaya çalışmak gerekmektedir. Yine şu var: Bu dünyada süper kahraman olmak için doğaüstü güçlere ihtiyacımız yok. Etrafınızdaki olaylara karşı biraz duyarlı olmak, bilgi birikimimizi insanların yararına kullanmak, fiziksel ve emosyonel gücümüzü dünyanın daha iyi bir yer olması için harcamak bizi gerçekten de birer süper kahraman yapabilir ki Sakurai-san böyle birisi! Hatta Sakurai-san bizim mutluluk hormonumuz :D 




Sakurai-san temelde o kadar neşeli birisi olmasa da bana her zaman Patch Adams'ı hatırlatmaktadır. 








Bölümlerin birçok mangaya göre daha kısa olduğunu söyleyebilirim, hemen okuyorsunuz. Ancak hemen her bölümde hem Sakurai-san sayesinde hem de diğer karakterler sayesinde yumoş yumoş olduğunuz çok seveceğiniz bir manga olduğunu düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Çevrenizde sizin iyiliğinizi düşünen, sizin için hayatı kolaylaştıran insanlar dileğiyle, okuyanlara teşekkürler.


0 yorum:

Yorum Gönder