21 Eylül 2019 Cumartesi

Daha İzlemeden Merak Uyandıran Çılgın Şeyler UwU

        Merhabalar!



        Uzun bir aradan sonra yine uzun zamandır aklımda olan bir konu üzerine konuşalım, dedim.

        Hemen hepinizin bir animeye ya da bir mangaya dolanırken gördüğünüz bir resim, bir gif, bir AMV'deki karakter ya da olay için o animeye ya da mangaya başlamışsınızdır. Sırf o karakter için başladığınız şey sizi açar mı bilemem ama benim çok sevdiklerim de oldu 3. bölümden bıraktıklarım da oldu.

        Şimdi size birkaç tane bu tarz bir şeye denk gelip o seriye başladığım serilerden örnekler vereceğim. 

        İlk olarak bir openingden bahsedeceğim:

      

         Opening Rainbow Nisha Rokubou no Shichinin' e ait. Sene bilmem kaç bendeniz youtube ta milletin yaptığı my top bilmemkaç anime openings adlı videolarını dolaşırken bu openinge denk gelip "Anaammmmmm ben bu animeyi izlemeliyim." demiştim. Size komik gelebilir ama openingdeki 00.46. sn de kanaryanın dikenli tele konuş şeklinden etkilenerek bu animeyi merak etmiştim. O günden beri Rainbow favori animelerimden birisidir. Yaşananlar gerçektir. Kötü karakterleri dünyamızda da var olan karakterlerdir. Opening şarkısının sözleri ile animenin içeriği çok manidardır.
Dram izlemek istiyorsanız Rainbow'u şiddetle öneririm.

        Şimdi sırada alev saçlı kakkoi bebeğim var:




        Daha önceki yazılarımı okuyanlarınız varsa Mikoto Suoh'un selamlığımda bulunduğunu hatırlar. Bu adamı yukarıda gördüğünüz gif üzerine beğenip K Project'e başlayıp 2 bölüm zor dayanıp sonra Mikoto hakkında aldığım ağır spoiler sebebi ile bırakmıştım. K Projeckt güzel bir konu gereksiz fan service ve gereksiz nyan fetişi ile nasıl mahvedilirin canlı örneğidir benim görümde. Bu adama gerçekten saygı duyuyor ve acayip havalı buluyorum. Gene de animesi izlettirmedi...

       

         Sırada orada burada ana karakteri overpower olan bir anime arayanlara gizli koz olarak önerdiğim bir seri var:

        

        Şu an o AMV'yi bulamasam da AMV'de geçen olay yukarıdaki olay. Zettai Karen Children The Unlimited aslında başka bir serinin sequeli şeklinde olsa da konu ve işleyiş bakımından birbirinden çok farklı iki seridir. Bu sahnede ikinci serinin ana karakteri birinci serinin ana karakterini tokatlıyor. HAHAHAHAHAHAH bayılırım :D Sırf bu sahne için merak edip izlemiştim. İyi ki izlemişim. Beğendiğim bir seridir.


        Şimdi sırada gifini görüp merak ettiğim ama bir türlü izlemeye cesaret edemedim kahretsin ki konusu yan konusu devam hikayeleri bir türlü bitmeten Fate serisinden Archer var:



        Aslında anladığım kadarı ile seride fazlası ile kakkoi erkek karakter var ama tip olarak dikkatimi bu gifle Archer ruhu çektiği için Fate'i merak ediyorum ve kısmetse bir gün izleyeceğim.



        Yine sırf bir karakterini gördüm diye başladığım ve o seriyi iyi ki izlemişim dediğim bir seri var sırada:



          Magi'yi izleyenler bilir, aslında Masrur çok yan bir karakter. Ancak bu gifinden anladığınız üzerine kızıl kafa erkek karakterlere ilgim var :D Öhöhöhöm neyse :D Karakteri merak ettiğimden başlayıp karakter kadrosunu dünyasını ve aksiyonunu çok sevdiğim bir seri olmuştu Magi. 



          Sırada D-Frag'ın meşhur gifi var :D ahahahah bu gifi görür görmez bu animeyi izlemeliyim demiştim :D 




          Yine şuraya Gekkan Shoujo Nozaki kun'a başlama sebebim olan gifi koyayım :D 



          Love Stage'te sırf şu gözl rengini görüp animeyi izlemiştim :D



         Son olarak Prison Lab'ın ilk bölümündeki meşhur çeviriyi bırakalım:




          Görüşmek üzere :D






2 yorum:

  1. Gif görüp başladığım anime Watashi ga motete dousunda idi.:D yazar ne kadar yaoi yazsa da gidip harem olan serisini anime yapmış yapımcılar. ama için de yaoiden esintilerde vardı. ve nozaki-kun adamsın ama odunsun ama yine de adamsın bee.:D ellerine sağlık yazı için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. watashi ga motote dosunda gibi bir animeyi normalde asla izlemem reverse harem sevemediğim için bir boşluğuma gelip izlemiştim :D okuduğun için ben teşekkür ederim :)

      Sil